​Information om den nye databeskyttelseforordning

​Grundet ændringer i den nye EU persondataforordning kaldet General Data Protection Regulation (GDPR), har vi opdateret vores privatlivspolitik. Vi ønsker nemlig at tage ansvar og beskytte alle vores kunder og leverandører. Bliver du en del af vores kartotek forsikrer vi dig om, at alle oplysninger, som du deler med os, forholdes privat og fortroligt.


Vi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at kunne tilbyde den serviceydelse, du har anmodet om, eller som er påkrævet for at kunne opfylde retlige forpligtelser.

Normalt vil det dreje sig om oplysninger om dit navn, adresse og kontaktoplysninger som e-mail, telefonnummer etc. Vi opbevarer ikke persondata, som kan opleves som ”følsomme”.

Vi videregiver kun oplysning til tredjepart hvis det er nødvendigt for at få transporten afviklet. Vi sletter dine oplysninger når de bliver overflødige, og ikke længere er nødvendige.​

Spørgsmål til services eller ydelser?

Kontakt os gerne i dag via kontaktoplysningerne herunder.

Telefon: 98 68 13 33

E-mail: chj@chj.dk

Skræddersyet vognmandskørsel

Har du spørgsmål omkring en opgave vil vi gerne bistå med vores erfaring og rådgivning. Eller ønsker du et konkret tilbud? Så kan du til hver en tid kontakte os og høre nærmere.

Kontakt os

Vores kompetencer

Mere end 40 års erfaring med alt der kan læsses på en lastbil. Vi lever af at leve op til vores kunders krav og ønsker med hensyn til fleksibilitet, kvalitet og service. Vi har kranbiler, åbne og lukkede trailere samt udtrækstrailer.

Kontakt

​​Idrætsvej 36, 9681 Ranum

Find os på kort

​Telefon: 98 68 13 33

E-mail: chj@chj.dk

CVR: 34723338